Mello

Hejhej!
Sitter såklart och kollar på Melodifestivalen, är ju ett måste!
Tycker det har varit helt okej, rätt så ojämt. Mina favoriter gick i alla fall till finalen, wiho. Tycker det var kul att Christoffer från Idol var med och sjung med Swingfly!
En sak är i alla fall säker: In the Club kommer spelas överallt, hela tiden framöver! Årets stora sommarplåga vågar jag lova!

Men en sak jag tänkte på. Låter inte Swingflys låt väldigt likt Hey Boy med Tebbybears!?




Jag tycker Maries klänning var otroligt snygg!!

Kram på er!
Johanna

Nostalgi

Ni vet, ibland kan man ju bli sådär galet nostaglisk och sitta och kolla på gamla bilder från förr och bara minnas hur kul man hade det. Precis så har jag det nu!
Kollar på bilder från högstadiet, som verkligen var de 3 roligaste åren hittills i mitt liv. Man hade massa konstiga stilar, var helt galet förälskad i sina favoritband, och bara gjorde massa roliga saker.. Kunde inte bli bättre!
Åh, önskar att jag kunde åka tillbaka i tiden och uppleva det igen!



Kram Johanna

Superkur efterlyses!

Ja, då var avocadon ursköljd och det verkar ha blivit rätt så bra i alla fall, har inte märk nån större skillnad än eftersom håret inte har torkat riktigt ännu. Så nu är håret återfuktat, men kroppen är fortfarande snustorr. Jag har alltid haft väldigt torr hud, hur mycket jag än smörjer in mig. Enda som funkar si sådär är jättefeta krämer från apoteket... Så nu undrar jag; Är det någon som har något bra tips på vad man kan göra mot torr hud?


Hårinpackning av avocado

Hejhej!
Här sitter jag med håret fullt av avocado. Mitt hår har blivit väldigt slitet, glanslöst och tråkigt på den senaste tiden. Kollade på bilder från i somras och höstas och då hade jag mycket finare hår. Blev lite ledsen och bestämde mig för att gå in på min klasskompis Ellens hårblogg, eftersom jag hade ett minne av att hon hade tipsat om en inpackning med avocado någon gång. Och ja, det hade hon!
(Storyn var förresten såhär egentligen: Jag satt och kollade på Glee, när jag kom på att jag ville göra en hårinpackning, så jag tänkte skynda mig in på badrummet och ta i en som jag kunde ha i medans jag kollade färdigt på programmet. Men så hade vi ingen hårinpackning, så jag fick för mig att göra en egen, vilket restulterade i att jag glömde av Glee och missade hela avsnittet)
Jag använde mig i alla fall av:

1 avocado
3 matskedar olivolja
Lite flytande hounung


Blandade allting och tog i det i håret. Nu har jag haft i det en timme snart, så det är dags att skölja ur. Hoppas håret blir lite finare nu!



Visst ser det oerhört mysigt ut?

Kram Johanna

Matsumoto

Hejhej!
Beställde dessa skor på Nelly.com häromdagen, och idag fick jag dom i brevlådan! Hade svårt att bestämma mig mellan de beigea eller de gråa, men jag tyckte att de beigea var mer somriga så jag bestämde mig för dom, och jag är verkligen nöjd, och dessutom är de bekväma också!
Dom är så snygga, och jag kan knappt bärga mig innan jag få gå i dom till sommarn. Åh vad jag är trött på denna vintern, tycker det ska bli sommar nu med en gång och att det aldrig blir vinter igen!

Här är skorna:


Vad tycker ni?

/Johanna


RSS 2.0