Drömma kan man ju alltid..

Hejhej!
Äntligen så har Gossip Girl kommit tillbaka, och jag och Hanna är helt lost. Vi planerar att åka till New York till hösten/vintern/våren, och har de senaste dagarna suttit och kollat hotell som vi vill bo på... och ja, vi kanske har kollat lite orealistiska rum som kostar flera hundra tusen att bo i, men drömma kan man ju alltid ;)

Det första vi kollade på var Madarin Oriental.
Där ska jag och Hanna bo nångång i våra liv, det är vårat mål, haha! Enligt Hanna så är det New Yorks enda femstjärniga designerhotell, vilket bara det ger pluspoäng ju. Det ligger precis vid Central Park, och har gångavstånd till Broadway, Lincon Center och Fifth Avenue. De har ett stort gym och en stor pool, och ett 14,500 kvadratfötter (eller hur säger man på svenska?) stort lyxigt spa med utsikt över Hudson River. Låter det inte hur grymt som helst!?





Ett annat vi kollade på var The Waldorf Tower New York, som verkligen är i Blair Waldorf-stil!
Varje rum är individuellt designat, men en egen stil. Gångavstånd till Rockefeller center, St. Patrick Cathedral och till de bästa shopping-och konst-galleriorna på Madison och Fifth Avenue. Hotellet är sedan länge ett landmärke för New York. Det finns ett väldigt exlusivt balrum, New Yorks enda med fyra våningar, där man kan anorda bröllop. Även här finns ett lyxigt spa, som öppnade i slutet av 2007.
Låter ju inte helt fel detta heller!




Allt från mig just nu, Kram!
Johanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0